مشاهده خبر

یک شنبه 25 شهریور 1403

حجت الاسلام خسروپناه در برنامه «جریان»:

مهم‌ترین نقش در نظام آموزشی آموزش و پرورش؛ نظام امتحانات است

به گزارش روابط عمومی شبکه یک سیما؛ شب گذشته برنامه «جریان» به موضوع «پیگیری مسیر تحول در آموزش و پرورش با رویداد الف تا» پرداخت.

حجت الاسلام خسروپناه؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کارشناس این قسمت از «جریان»؛  در بخشی از اظهار نظر خود با اشاره به این که شما یکی از شواهد یا یکی از دلایل عدم اقبال دانش آموز نمره‌ها و معدل‌گیری‌ها می‌دانید، افزود: فرض کنید معدل دانش آموزی  ۱۰ بوده است و حتی ۹ یا ۱۱ بوده است؛ این به نظر من معلول عدم علقه و عدم اقبال دانش آموزان نیست.
وی ادامه داد: ممکن است این نیز یک درصد نقش داشته باشد ولی مهم‌ترین نقش در نظام آموزشی آموزش و پرورش؛ نظام امتحانات است.
حجت الاسلام خسروپناه گفت: شما در نظر بگیرید وقتی دانش‌آموز می‌خواهد کنکور قبول بشود، امتیاز بالا هم بگیرد. می خواهد به هر حال دانشگاه برود و به هر حال اقبال به دانشگاه در جوان های ما بالاست برخلاف خیلی از کشورهای دیگر،  وقتی این اقبال بالاست و از طرفی می بیند درس دبیرستان؛ متوسطه دوم و نمره کتاب‌های درسی نقشی در قبولی و در دانشگاه ندارد و فقط این کنکور هست که نقش دارد.
وی در ادامه این اظهار نظر افزود: به نظر شما دلش را خوش می‌کند به درس، خیر نمی کند.  می گوید چرا وقتم را صرف این کار بکنم وقتی نقشی در قبولی من ندارند،  نه کتاب نقش دارد، نه معلم نقش دارد، نه نظام آموزشی نقش دارد.
می آیند چیکار می کنند؟ آنهایی که حالا پولی دارند، امکاناتی دارند می آیند در موسسه های تست زنی ثبت نام می کنند، میلیون میلیون هزینه می‌کنند،  به معلم هم خیلی بها نمی دهند، به کتابم هم  بها نمی دهند و شروع می‌کنند به فناوری تست زنی! بعد می بینید یک معادله دو مجهولی را حل می کند اما اگر سوال کنید چرا جواب این شد، می گوید نمی دانم، زیرا فناوری تست زنی را یاد گرفته است اما فهم عمیق و درک درست را از پاسخ و فرآیند پاسخ یابی را پیدا نکرده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نتیجه این می‌شود که یکی از گله‌هایی که اساتید دانشگاه داشتن این بود می‌گفتند که سطح سواد دانش آموز سال به سال تنزل پیدا می‌کند .
و ما گاهی اوقات اولیات مسائلی که باید شخص در دبیرستان یاد می‌گرفت را باید در دانشگاه بیاموزند؛  حتی در دانشگاه‌های مهم و دانشگاه معتبر درجه یک کشور نیز چنین است.

آخرین اخبار

خودرو و دغدغه های فنی آن در «صبح بخیر ایران» معنویت و نماز در زندگی در «صبح بخیر ایران» بررسی شد هوش مصنوعی برای کودکان در «صبح بخیر ایران» معرفی شد تلفن همراه در مدرسه و قوانین آن در «صبح بخیر ایران» بررسی تحولات اقتصادی در «صبح بخیر ایران» روایت های دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روزهای جنگ در یک کتاب ساعت و ساعت سازی موضوع گفتگو «صبح بخیر ایران» مطالبات دانشجویی درباره حجاب در جمهوری آذربایجان در «صبح بخیر ایران» بررسی شد فصل دوم سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان در قاب شبکه یک بررسی اعتراضات اروپا در ویژه برنامه «جریان غرب زدگی» شبکه یک آشنایی بیشتر با رویداد «راوی جنگ شو» در صبح بخیر ایران معرفی رمان «به امید دیدار» در «صبح بخیر ایران» از تأثیر هواشناسی بر جنگ‌ها تا نقش آن در زندگی روزمره آشوب و سرکوب؛ روی دیگر کارت‌پستال‌های عاشقانه پاریس روی میز «جریان» فرهنگ یاریگری و رسم برابری در «ایران جان؛ روستاهای مرکزی» فراخوان هفدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار طرح مرغ سایز و کاهش هزینه تولید در «صبح بخیر ایران» بررسی شد «جنگ ادراکی» در برنامه «جریان» بررسی شد معرفی کتاب «سیما و سلوک امین انقلاب» در صبح بخیر ایران مشروح خطبه های نماز جمعه تهران 24 مهرماه از فرو نشست زمین تا آبخیزداری در «طلوع ماه» روایت ایستادگی از خیابان تا بیمارستان آشنایی با مسابقات ملی گوهرتراشی در «صبح بخیر ایران» پیشگیری و غربالگری سرطان موضوع بخش دیگر «صبح بخیر ایران» توانمندی های شهرستان خمین از قاب «صبح بخیر ایران» نگاهی به کشاورزی و محصولات روستای خمین در «صبح بخیر ایران» «صبح بخیر ایران» بررسی کرد: خودکفایی ایران در زمینه کشاورزی «ایران جان؛ مرکزیِ ایران»؛ روایت ظرفیت‌ها و جاذبه‌های دیار آفتاب از قاب شبکه یک سیما بررسی گسترش نماز و اعتلای فرهنگ نماز در «آفتاب شرقی» بررسی شغل پرستاری در روز پرستار از قاب شبکه یک گفتگو با نویسنده کتاب «و این‌گونه است زینب» در «صبح بخیر ایران» بررسی چگونگی ترویج فرهنگ نماز در خانواده در برنامه «آفتاب شرقی» همه آنچه درباره استفاده از پکیج در سرما باید بدانید نظم جدید اقتصادی در خلیج فارس؛از گذرگاه نفت تا اهرم قدرت اقتصادی ایران بررسی تغییرات اقلیمی و بارش های پاییزی در «صبح بخیر ایران» همه چیز درباره تلفن همراه در «صبح بخیرایران» «صبح بخیر ایران» سلامت روان را بررسی کرد نقش نماز در تمدن سازی موضوع برنامه  «آفتاب شرقی» «طلوع ماه» با ستاره‌های علم و فرهنگ به شبکه یک بازمی‌گردد نقش آموزش و پرورش در کارآفرینی موضوع «صبح بخیر ایران» بررسی تاریخ و تمدن ایران و واکنش به روایت های امریکایی در «صبح بخیر ایران» آشنایی با رایانه و تعمیرات در «صبح بخیر ایران» بررسی دو رهنمود رهبرمعظم انقلاب در اجلاس نماز در «آفتاب شرقی» نیاز به یک نهضت ملی فراگیر برای صیانت از خانواده تصاویری از کارآفرینی زنان هنرمند جرقویه در «صبح بخیر ایران» بررسی نقش سنت‌های الهی در تقویت اراده در «صبح بخیر ایران» نماز؛ سرچشمه برکت و روزی موضوع گفتگو برنامه «آفتاب شرقی» ادامه مبحث نماز در برنامه «آفتاب شرقی» بازگشت برنامه ثریا و مجموعه مستند «آنسوی دیوار چین» به آنتن شبکه یک اکسیر نماز موضوع برنامه «آفتاب شرقی»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها