مشاهده خبر

دو شنبه 18 مرداد 1400

تدارک شبکه یک برای محرم

شبکه یک با پخش برنامه زنده "این شب ها" و "حسينيه ایران" محرم امسال را گرامی می‌دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه یک، برنامه زنده "حسینیه ایران" در دو بخش زنده عصرگاهی و شبانگاهی و برنامه زنده "این شب ها" به مدت ۱۲ شب از تدارکات این شبکه است.
یونس قاسمی تهیه کننده برنامه "این شب ها" گفت: برنامه زنده این شبها از امشب با اجرای مجید یراقبافان و در سه محور« سیری در مسیر امام حسین علیه‌السلام »، عوامل انحطاط و فساد جامعه که منجر به نهضت حسینی شدو زیبایی های قیام عاشورا پخش می شود.
مقداد مومن نژاد تهیه کننده برنامه "حسينيه ایران" هم گفت ، محرم امسال این برنامه در بخش عصرگاهی از ساعت ۱۸ تا ۲۰ و در بخش شبانگاهی از ساعت ۲۳ تا ۲۴ تقدیم بینندگان می شود.
مومن نژاد افزود : در بخش اول که با اجرای مهدی آقابیگی، محمد حسین صیرفی و هادی صلح جو تهیه شده است هر بار یکی از کارشناسان مذهبی، یا شاعران و مرثیه سرایان اهل بیت حضور دارند و درباره سیره امام حسین علیه السلام و قیام عاشورا صحبت می کنند.
وی گفت: در بخش دوم "حسینیه ایران" هم مراسم عزاداری در تهران با مرثیه سرایی مجید بنی فاطمه بصورت زنده پخش می‌شود. 
گفتنی است امسال هم مانند سال گذشته، مراسم عزاداری امام حسین علیه السلام در پارکینگ پارک ارم با حضور گسترده عزاداران حسینی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی با نوحه سرایی مجید بنی فاطمه برگزار می شود.

آخرین اخبار

خودرو و دغدغه های فنی آن در «صبح بخیر ایران» معنویت و نماز در زندگی در «صبح بخیر ایران» بررسی شد هوش مصنوعی برای کودکان در «صبح بخیر ایران» معرفی شد تلفن همراه در مدرسه و قوانین آن در «صبح بخیر ایران» بررسی تحولات اقتصادی در «صبح بخیر ایران» روایت های دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روزهای جنگ در یک کتاب ساعت و ساعت سازی موضوع گفتگو «صبح بخیر ایران» مطالبات دانشجویی درباره حجاب در جمهوری آذربایجان در «صبح بخیر ایران» بررسی شد فصل دوم سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان در قاب شبکه یک بررسی اعتراضات اروپا در ویژه برنامه «جریان غرب زدگی» شبکه یک آشنایی بیشتر با رویداد «راوی جنگ شو» در صبح بخیر ایران معرفی رمان «به امید دیدار» در «صبح بخیر ایران» از تأثیر هواشناسی بر جنگ‌ها تا نقش آن در زندگی روزمره آشوب و سرکوب؛ روی دیگر کارت‌پستال‌های عاشقانه پاریس روی میز «جریان» فرهنگ یاریگری و رسم برابری در «ایران جان؛ روستاهای مرکزی» فراخوان هفدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار طرح مرغ سایز و کاهش هزینه تولید در «صبح بخیر ایران» بررسی شد «جنگ ادراکی» در برنامه «جریان» بررسی شد معرفی کتاب «سیما و سلوک امین انقلاب» در صبح بخیر ایران مشروح خطبه های نماز جمعه تهران 24 مهرماه از فرو نشست زمین تا آبخیزداری در «طلوع ماه» روایت ایستادگی از خیابان تا بیمارستان آشنایی با مسابقات ملی گوهرتراشی در «صبح بخیر ایران» پیشگیری و غربالگری سرطان موضوع بخش دیگر «صبح بخیر ایران» توانمندی های شهرستان خمین از قاب «صبح بخیر ایران» نگاهی به کشاورزی و محصولات روستای خمین در «صبح بخیر ایران» «صبح بخیر ایران» بررسی کرد: خودکفایی ایران در زمینه کشاورزی «ایران جان؛ مرکزیِ ایران»؛ روایت ظرفیت‌ها و جاذبه‌های دیار آفتاب از قاب شبکه یک سیما بررسی گسترش نماز و اعتلای فرهنگ نماز در «آفتاب شرقی» بررسی شغل پرستاری در روز پرستار از قاب شبکه یک گفتگو با نویسنده کتاب «و این‌گونه است زینب» در «صبح بخیر ایران» بررسی چگونگی ترویج فرهنگ نماز در خانواده در برنامه «آفتاب شرقی» همه آنچه درباره استفاده از پکیج در سرما باید بدانید نظم جدید اقتصادی در خلیج فارس؛از گذرگاه نفت تا اهرم قدرت اقتصادی ایران بررسی تغییرات اقلیمی و بارش های پاییزی در «صبح بخیر ایران» همه چیز درباره تلفن همراه در «صبح بخیرایران» «صبح بخیر ایران» سلامت روان را بررسی کرد نقش نماز در تمدن سازی موضوع برنامه  «آفتاب شرقی» «طلوع ماه» با ستاره‌های علم و فرهنگ به شبکه یک بازمی‌گردد نقش آموزش و پرورش در کارآفرینی موضوع «صبح بخیر ایران» بررسی تاریخ و تمدن ایران و واکنش به روایت های امریکایی در «صبح بخیر ایران» آشنایی با رایانه و تعمیرات در «صبح بخیر ایران» بررسی دو رهنمود رهبرمعظم انقلاب در اجلاس نماز در «آفتاب شرقی» نیاز به یک نهضت ملی فراگیر برای صیانت از خانواده تصاویری از کارآفرینی زنان هنرمند جرقویه در «صبح بخیر ایران» بررسی نقش سنت‌های الهی در تقویت اراده در «صبح بخیر ایران» نماز؛ سرچشمه برکت و روزی موضوع گفتگو برنامه «آفتاب شرقی» ادامه مبحث نماز در برنامه «آفتاب شرقی» بازگشت برنامه ثریا و مجموعه مستند «آنسوی دیوار چین» به آنتن شبکه یک اکسیر نماز موضوع برنامه «آفتاب شرقی»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها